Despre noi

Firma a inceput activitatea in anul 1994, activand in domeniul constructiilor, cu importul si montajul diferitelor sisteme de acces (usi de garaj, porti, automatizari porti). Apoi am completat oferta cu diferite confectii metalice in completarea sistemelor de acces (garaje, magazii).

Incepand cu anul 2000 firma s-a concentrat doar pe montajul si demontajul halelor industriale, majoritatea pe structura metalica. In acelasi an a inceput si productia structurilor metalice de hale pe europrofile.

In vederea adaptarii la cerintele pietii, firma a produs structuri metalice cu destinatii extrem de variate (asa cum se poate vedea pe site-ul www.eurohale.ro) devenind un nume de referinta pe piata constructiilor industriale. In ultimii ani am raspuns si solicitarilor de constructii-montaj pentru cladiri pe structura structura mixta (stalpi de beton si grinzi de otel), pentru proiecte de cca 8.000mp - 10.000mp.

Incepand cu anul 2002 am inceput promovarea marcii eurohale.ro pentru constructiile industriale, iar pentru constructiile civile am promovat marcile Fabrica de Case, incepand cu anul 2008, si stratificat.ro incepand cu 2010.

In urma cu trei ani am inceput sa ne gandim la diversificarea activitatii si apropierea de constructiile civile. Astfel anul trecut au fost demarate procedurile si anul acesta, in luna Mai am achizitionat
– o linie de fabricatie de ultima generatie pentru productia de case pe structura de lemn;
– o linie de fabricatie de ultima generatie pentru productia de tamplarie din lemn triplu stratificat, cu geam termopan.

Aceste linii de fabricatie au fost puse in functiune in luna August 2010, in orasul Campulung Muscel, Jud. Arges, o zona cu traditie in productia si prelucrarea lemnului. Ca urmare a participarii la Targul de Constructii “ExpoConstruct” 2010, am avut comenzi in executie inca de la punerea in functiune a liniilor de productie, investitia dovedindu-si inca o data rentabilitatea.

Nu in ultimul rand vreau sa mentionez ca societatea noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 pentru activitatile:

”Executie lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale”

“Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii”


In momentul de fata avem si proiecte finalizate in zona limitrofa Bucurestiului (10km), unde putem organiza o vizionare, daca se doreste acest lucru.