bine ați venit la eurocase

eurocase are un concept de construcție ce aduce calitatea la prețuri accesibile.

Sunt case bune , case de calitate la prețuri ce permit cât mai multor familii posibilitatea să își cumpere case confortabile și cu stil.

Aici găsești case confortabile, funcționale, gândite și desenate de către arhitecți pricepuți, produse în condiții de calitate controlată(ISO), ce oferă posibilitatea unui montaj rapid (chiar și de către tine împreuna cu câțiva prieteni).

Orientarea de bază în design-ul acestor case a fost înțelegerea și rezolvarea nevoilor principale dorite de oameni pentru locuința lor.

Dar un lucru important în proiectarea acestor case a fost să ținem cont de procesul de producție al lor și astfel să reducem costurile și să putem oferi case bune, pentru toata lumea, la prețuri accesibile

la eurocase construim case pentru toată lumea

Cu eurocase salvezi bani la construcția casei pentru amenajările interioare, sau pentru orice îți dorești să faci cu ei.

Ideea de bază este să folosim avantajele unei producții de serie, dar care folosește standarde de producție moderne pentru a oferi produse de calitate la prețuri accesibile.

Ne-am concentrat atenția pe client: cât își poate permite o familie astăzi pentru a construi o casă, cum își dorește astăzi casa o familie moderna, care sunt funcționalitățile actuale ale unei case și ce materiale pot îndeplini aceste cerințe.

eurocase - un concept bazat pe principii forte.

O să vă spunem mai jos concluziile noastre rezultate din discuțiile directe cu clienții. O familie modernă din România de astăzi își dorește următoarele lucruri de la o casă:

1. să fie rezistentă

În România avem condiții de construcție deosebite față de restul Europei. Avem o zona seismică importantă de care trebuie să ținem cont. Avem zapadă mai multă decât în majoritatea țărilor din Europa Centrală. Avem zone de vânt variate pe tot cuprinsul țării.

La eurocase avem programe de proiectare ce țin cont de toate acestea și care știu să facă corecțiile necesare pentru structura fiecărei case.

2. să fie accesibilă (ca preț)

Nimeni nu își mai dorește astăzi să construiască o casă care să secătuiască bugetul familiei pentru următorii 15-20 de ani. De asemenea majoritatea familiilor se gândesc să apeleze la ajutorul unui credit bancar într-o proporție cât mai mică (sau chiar deloc). De aceea spațiul construit trebuie bine gândit de la început. Soluțiile de tip open-space între bucătărie și camera de zi, deschiderile mai mari permise de sistemul nostru constructiv rezolvă inteligent aceste probleme.

La eurocase construim spații eficiente fără a sacrifica funcționalitatea sau calitatea. Stilul eurocase este deștept și versatil.

3. să fie calduroasă

Tot mai mulți oameni sunt conștienți că valoarea unei case stă și în capacitatea acesteia de a păstra energia consumată. Și mai important este dacă energia consumată poate fi redusă.
Toate casele au structură de lemn, material prelucrat și tratat în condiții de calitate. Lemnul este singurul material de construcție din surse regenerabile. Împreună cu soluțiile de proiectare dedicate și metodele moderne de producție folosite acest material rezolvă spectaculos problema casei consumatoare de energie.

La eurocase avem soluții eficiente, cu ani de experiență pe piața construcțiilor din nordul Europei ce întampină problema temperaturilor scăzute aproape tot anul.

4. să fie construită repede

Astăzi toată lumea știe că dacă "te apuci de casă" ai nevoie de timp și nervi ca să depașești mai multe obstacole inerente: hârtii, autorizații, cadastru, birocrație, meșteri pricepuți, etc.
Dar în momentul în care te-ai hotărât să începi să construiești vrei să recuperezi tot acest timp irosit. Sau ești forțat de anotimp să grabești lucrările pentru a nu pierde tot ce ai investit.
Sau de la bancă începe presiunea ratelor deși tu încă nu te-ai mutat .

style="font-family:Arial, Helvetica, sans-serif"La eurocase avem maximum de eficiență, pentru că sunt case din elemente prefabricate, produse în fabrica în condiții de calitate controlată, iar kitul de montaj este atât de simplu încât poate fi executat și de către client .

Ei bine DA , la eurocase construim case care răspund exact cerințelor formulate de omul modern:

eurocase construiește
case rezistente, accesibile, călduroase și cu execuție rapidă