Despre noi

Firma a început activitatea în anul 1994, activând în domeniul construcțiilor, cu importul și montajul diferitelor sisteme de acces (uși de garaj, porți, automatizări porți). Apoi am completat ofertă cu diferite confecții metalice în completarea sistemelor de acces (garaje, magazii).

Începând cu anul 2000 firma s-a concentrat doar pe montajul și demontajul halelor industriale, majoritatea pe structură metalică. În același an a început și producția structurilor metalice de hale pe europrofile.

În vederea adaptării la cerințele pieții, firma a produs structuri metalice cu destinații extrem de variate (așa cum se poate vedea pe site-ul www.eurohale.ro) devenind un nume de referință pe piața construcțiilor industriale. În ultimii ani am răspuns și solicitărilor de construcții-montaj pentru clădiri pe structură mixtă (stâlpi de beton și grinzi de oțel), pentru proiecte de cca 8.000mp - 10.000mp.

Începând cu anul 2002 am început promovarea mărcii eurohale.ro pentru construcțiile industriale, iar pentru construcțiile civile am promovat mărcile Fabrica de Case, începand cu anul 2008, și stratificat.ro începând cu 2010.

În urmă cu trei ani am început să ne gândim la diversificarea activității și apropierea de construcțiile civile. Astfel anul trecut au fost demarate procedurile și anul acesta, în luna Mai am achiziționat
– o linie de fabricație de ultima generație pentru producția de case pe structura de lemn;
– o linie de fabricație de ultima generație pentru producția de tâmplărie din lemn triplu stratificat, cu geam termopan.

Aceste linii de fabricație au fost puse în funcțiune în luna August 2010, în orasul Câmpulung Muscel, Jud. Argeș, o zonă cu tradiție în producția și prelucrarea lemnului. Ca urmare a participării la Târgul de Construcții “ExpoConstruct” 2010, am avut comenzi în execuție încă de la punerea în funcțiune a liniilor de producție, investiția dovedindu-și încă o dată rentabilitatea.

Nu în ultimul rând vreau să menționez că societatea noastră are implementat sistemul de management al calității ISO 9001:2008 pentru activitățile:

”Execuție lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale”

“Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții”


În momentul de față avem și proiecte finalizate în zona limitrofă Bucureștiului (10km), unde putem organiza o vizionare, dacă se dorește acest lucru.